Vi behöver inte längre oroa oss för fallande träd

God förmiddag gott folk och välkomna till mig och ett nytt inlägg, ett inlägg som ska bli en rekommendation av företaget Stenmans Skog & Trädgård. Det är ett företag som hjälpte mig och min man med trädfällning i Karlstad för några veckor sedan.

Några veckor innan vi fick hjälp med trädfällning i Karlstad hade det varit en riktigt blåsig vecka, det blåste riktigt mycket och det orsakade ett och annat problem för bland annat oss. Eftersom det hade blåst så starkt och mycket hade några träd på vår tomt börjat luta, två av träden lutade så pass mycket att det såg ut som att de skulle falla vilken sekund som helst. Som föräldrar blev vi oroliga för att träden skulle falla ner på våra barn eller på vår hund, därför letade vi fort upp ett företag som kunde hjälpa oss att fälla de lutande träden. På företagets hemsida fick vi reda på att de kunde fälla träden på ett smidigt sätt som skulle göra gott för både vårt hus och vår tomt, det fanns inte samma risk för att något skulle gå sönder. Allt som fanns att läsa lät riktigt bra och därför valde vi att slutligen anlita det här företaget för att ta ner våra träd. Det vi hade läst oss till på hemsidan angående den smidiga trädfällningen var sant, företaget hade en smidig teknik för hur de plockade isär träden bit för bit tills det var fällt. Efter att de var hemma hos oss och hjälpte oss med trädfällning i Karlstad behöver vi inte längre oroa oss över att barnen eller vår hund ska få ett träd över sig.

Du gillar kanske också...