Mushu Hundskola

Hej igen, alla mina härliga djurvänner! Som många av er redan vet så skriver jag ju för det mesta här på bloggen om det här med djur och natur. Det är mitt stora intresse här i livet och som många av er också vet så har jag ju en hel del djur och tycker om att skriva om dem och deras liv här på bloggen. När det kommer till mina hundar så är det ju många av er som har skickat in en hel del frågor och funderingar kring lydnad och vart någonstans det är som jag går på hundkurser.

Därför så hade jag faktiskt tänkt att jag i det här inlägget idag skulle ta och rikta mig till alla er som exempelvis då befinner sig i Borås, Alingsås eller Falköping med omnejd och är på jakt efter en riktigt bra hundskola. Det råkar ju nämligen vara så att jag vet exakt vart någonstans som jag personligen tycker att ni ska vända er med era fyrbenta vänner. Den hundskola som jag vill rekommendera till er idag, och även då den hundskola som jag och mina hundar besöker rätt så ofta, heter inget mindre än Mushu Hundskola. På Mushu Hundskola så finns det riktigt bra hundkurser som verkligen är till hjälp för både hund och ägare. Jag tycker själv att jag har utvecklats otroligt mycket tillsammans med mina hundar då vi har gått på hundkurs hos Mushu Hundskola och det planerar vi att fortsätta med, då man alltid kan utvecklas vidare och till det bättre. Både jag och hundarna tycker ju dessutom att det är väldigt kul, så det är ju alltid ett plus! Hur som helst så kommer jag att länka till deras sida här lite högre upp i inlägget och jag hoppas verkligen på att alla ni som är intresserade av detta kikar vidare på det!

Du gillar kanske också...